Velden zijn niet correct ingevuld
Openingstijden

Informatie

Verhuurinformatie Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Hieronder vindt u alle informatie betreft onze verhuur mogelijkheden en voorwaarden.

Legitimatie verplicht

Bij afname van producten van Evenementenverhuur Spelotheek Beilen is legitimatie verplicht. Wij verlangen bij afname van onze producten een geldig legitimatiebewijs. Het kan voorkomen dat uw persoonsgegevens worden getoetst bij het Fraude Aanpak Detailhandelsregister (FAD).

Verhuurprijzen

Gegeven prijzen zijn in Euro's en exclusief 21% of 6% BTW.

Korting op verhuurprijzen

  • 2e dag 50% korting op de huurprijs
  • 3e dag 50% korting op de huurprijs
  • 4e en volgende dagen: Speciale Aanbieding!

Kortingen zijn niet van toepassing op personeel- en transportkosten.

Bestelling plaatsen

Alle producten zijn direct via onze website te bestellen. Heeft u vragen of speciale wensen? Neemt u dan contact op via het contactformulier, of bel met één van onze medewerkers via 0593 - 524241.

Lees meer over de betaalwijze van uw bestelling

Veiligheid

Attractieverhuur Spelotheek Beilen is een bedrijf dat zeer klantgericht onderneemt. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, degelijk en vooral veilig. Zo worden onze producten in Nederland gefabriceerd met keuringen van het Liftinstituut Nederland. Hierdoor voldoen onze producten aan de nieuwste veiligheidseisen, daarin onderscheiden wij ons van andere (vaak) goedkopere aanbieders.

Gebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel en proberen ongelukken tot het minimum te beperken, daarvoor is voor u als huurder ook een belangrijke rol weggelegd.

Hier treft u onze Gebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object, zodat u deze alvast kan doornemen wanneer u een Opblaasbaar Object (Luchtkussen) bij ons afneemt.

Schoonmaakkosten

Wanneer u een bestelling plaatst bij Attractieverhuur Spelotheek Beilen verwacht u goedwerkende en nette producten. Op onze beurt verlangen wij dat er netjes met onze producten wordt omgegaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan behouden wij het recht hiervoor een boete of schoonmaakkosten in rekening te brengen. De hoogte hangt af van de aard.

Algemene Voorwaarden

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Attractieverhuur Spelotheek Beilen.

Openingstijden Spelotheek Beilen

Wilt u uw bestelling komen afhalen of wilt u meer informatie? U kunt ons bezoeken op onderstaand adres;

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen
Eursingerweg 8
9411 BB Beilen
(0593) 52 42 41
info@spelotheek.nl

Maandag
9.00 tot 17.00 uur.

Dinsdag
9.00 tot 17.00 uur.

Woensdag
9.00 tot 17.00 uur.

Donderdag
9.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag
9.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag
9.00 tot 12.00 uur (vanaf april)

Zondag
Op aanvraag

Vijf tips voor het veilig huren van een springkussen

Een geslaagd kinderfeestje of evenement organiseren is best lastig. Veel ouders hebben er behoorlijk wat geld voor over om hun kind een leuk feestje te bezorgen. Organiseer jij binnenkort zelf een kinderfeestje of evenement, dan is een springkussen absoluut een leuk en goed en idee. Maar waar moet je allemaal op letten tijdens het huren van een springkussen? Hieronder volgen 5 tips die je daar alles over vertellen!

1. Kies het juiste formaat

Springkussens komen in vele vormen en maten voor. Daarom is het belangrijk dat je hier de goede keus in maakt. Hoe groter het springkussen, hoe duurder. Kies echter daarom niet altijd voor het kleinste springkussen. Een te klein springkussen met te veel kinderen geeft namelijk problemen. Ieder springkussens adviseert een maximum aantal personen en het is verstandig om je daar aan te houden. Zorg dan ook dat er niet te veel kinderen op het springkussen springen. Hoe groter de groep, hoe groter het springkussen. Het zou zonde zijn als de kinderen om en om op het springkussen mogen.

2. Wie gaan gebruik maken van het springkussen?

Het is belangrijk om te bedenken wie er gebruik gaan maken van het springkussen. Als dit een kleine groep jonge kinderen is, heb je voldoende aan een klein springkussen, bekijk ons assortiment springkussens hier: https://www.spelotheek.nl/categorie/springkussens. Zijn dit pubers dan zoeken zij meer uitdaging. Als je te maken hebt met de laatste groep is het huren van een stormbaan wellicht meer geschiktm zie onze stormbaan pagina: https://www.spelotheek.nl/categorie/stormbanen. Een normaal springkussen is voor hun namelijk te saai en kinderachtig. Bij een stormbaan is dit alles behalve van toepassing.

3. Welk thema voor het springkussen?

De meeste springkussens zijn voorzien van een leuk thema. Zorg dan ook dat je een juist thema kiest die past bij de doelgroep en evenement. Een springkussen met een prinsessen thema doet het waarschijnlijk niet zo goed op een feestje met alleen maar jongens. Andersom zal een piraten gethematiseerd springkussen het minder goed doen onder de meiden. Bedenk dus goed of je een springkussen huurt voor jongens, meisjes of beiden. Zijn er zowel jongens als meiden aanwezig? Kies dan voor een neutraal thema. Denk hierbij aan onze boerderij springkussen: https://www.spelotheek.nl/product/springkussen-boerderij-4x3m, of onze circus springkussen: https://www.spelotheek.nl/product/springkussen-circus-4x3m.

4. Het springkussen opzetten

Een essentieel onderdeel is het goed opzetten van het springkussen. Volg altijd de meegeleverde handleiding. Wordt het springkussen namelijk niet op een juiste manier opgezet, dan kan dit gevaren opleveren. Wellicht lijkt het opzetten van een springkussen een eenvoudig klusje, echter kan dit een hele opgave zijn, met name als we het hebben over de grote varianten. Maar geen zorgen, bij ons wordt tevens de dienst aangeboden om het springkussen voor uw op en af te bouwen. Dit is de veiligste optie die je kunt kiezen en zo weet je zeker dat je springkussen goed staat.

5. Een goede stroomvoorziening

Vergeet niet dat een springkussen niet omhoog blijft staan zonder stroom. Daarom is het belangrijk om goede stroomvoorziening te hebben zodat het springkussen niet plotseling leeg loopt en vervolgens instort. Voor kleine springkussens is een enkele blower voldoende met daarbij een normaal stopcontact. Bij grote springkussens en stormbanen zijn er meerdere blowers nodig. In zo’n geval is het verstandig om een stroomgenerator te huren.

Na het volgen van deze 5 tips staat niks je meer in de weg om er een geslaagd feestje en/of evenement van te maken!