Velden zijn niet correct ingevuld
Tiroler Apres Ski Party

Tiroler apres-ski Party

Tiroler Bierfest of Apres Ski Party

Een Tiroler Apres Ski Party, Oktoberfest of Duits Bierfest organiseren? Gegarandeerd een succes! Een themafeest in deze oergezellige Duitse of Tiroler sferen is een populair én succesvol thema voor personeelsfeest, bedrijfsfeest, verenigingsfeest of gewoon als feest met een groep gezellige vrienden of familie. Een gezellige sfeer!

Dus trek je 'lederhosen' aan en haal je 'dirndl' uit de kast want het is tijd voor een gezellig Oktoberfest, Apres Ski Party of Duits Bierfest. U kunt in overleg met ons een Tiroler of Duits spellenpakket samenstellen maar u kunt ook voor het samengestelde Tiroler Apres Ski pakket kiezen. Een pakket van Duitse / Tiroler aankleding en decoratie.

Tiroler Apres-ski party * Aanbiedingspakket * € 775.-

Een compleet pakket met apres-ski / tiroler spellen en bijpassende decoratie. Tevens kunnen wij de begeleiding van de avond verzorgen en het pakket op- en afbouwen op een door u gekozen locatie. Alles is mogelijk - Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Welke Tiroler / Duitse apres-ski spellen zijn inbegrepen?

Compleet met de juiste decoratie en aankleding!

Geen Tirolerfeest zonder de juiste attributen en aankleding. De volgende decoratie is inbegrepen:

Aprés-ski Feestavond organiseren - Compleet verzorgd.

Om het u echt gemakkelijk te maken kunnen wij de op- en afbouw van het pakket verzorgen. Tevens kunt u spelleiders boeken welke de spellen begeleiden en scores bijhouden. De kosten voor een spelbegeleider per uur zijn € 32,50,- exclusief btw en reiskosten. Kosten voor op- en afbouw zijn op aanvraag, afhankelijk van het pakket.

Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW en reiskosten (op aanvraag).

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Tiroler Feest DJ inclusief Licht en Geluidsinstallatie - op aanvraag
  • Ludieke Rodeostier vanaf -  € 295

U kunt de tiroler apres ski spellen en aankleding ook per stuk huren.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw Offerte of Informatie aan over Tiroler apres-ski Party: