Velden zijn niet correct ingevuld
Curling Night

Curlingbaan huren

Curlingbaan huren

Wilt u een evenement organiseren met een winters thema? Of bent u op zoek naar een spel met een Olympisch tintje? Een kunststof curlingbaan huren kan tijdens alle weersomstandigheden en is in één dag op te zetten. Uitstekend geschikt voor teambuilding, sportdag of een bedrijfsfeest!

 

 

Wij plaatsen de Curlingbaan (afmeting in overleg) en kunnen deze indien gewenst ook volledig begeleiden;                                                        Vanaf 295,- euro excl. BTW

Een vlakke ondergrond is noodzakelijk, anders moet er een ondervloer geplaatst worden (tevens bij ons te huur);                                        Vanaf 395,- euro excl. BTW 

 

Unieke activiteit bij uw evenement, bedrijfsfeest of dé trekpleister naar uw beursstand!

Een Curlingbaan is altijd een succes, wie wil dit spel nu niet een keer gespeeld hebben!?  Onze Curlingbaan bestaat (kunststof)schaatsplaten en is zodoende makkelijk voor één dag te realiseren. Het biedt deelnemers een activiteit in competitieverband met gegarandeerd veel plezier en strijd! Curling wordt (meestal) gespeeld in teams van 2x4 personen. Zeer geschikt als leuke teambuilding activiteit maar ook goed te combineren in een ontspannen setting of bedrijfsfeest! Geschikt voor Jong en Oud.

"De Curlingbaan zal de interesse wekken van bezoekers van uw Evenement of Beursstand"

Wij plaatsen de Curlingbaan (afmeting in overleg) en kunnen deze indien gewenst ook volledig begeleiden. Een vlakke ondergrond is noodzakelijk.

Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of een Offerte!

Prijs is afhankelijk van locatie (reiskosten), grootte en huurperiode.

Het is ook mogelijk om 2 curlingbanen tegelijkertijd in te zetten. Ideaal voor grote competities.

Product gegevens;

Lengte 1.600 cm
Breedte 400 cm


Hoe word curling gespeeld?

Curling wordt doorgaans gespeeld in teams, van 4 personen per team, en is geschikt voor zowel jong als oud. Een curlingbaan bestaat uit kunststof schaatsplaten en wordt gespeeld met stenen die al glijdend geschoven moeten worden naar een middenstip. 

Het doel van het team is om zoveel mogelijk stenen dichter bij het centrum van het HUIS, de zogeheten cirkels en middenstip, te krijgen dan de tegenstander. Tijdens officiële wedstrijden wordt er per wedstrijd 10 ENDS gespeeld. In het geval van recreatief Curling is 3 tot 5 gangbaar, een END (game) duurt circa 5 minuten.

Download hier de spelbeschrijving van de curlingbaan:

https://www.spelotheek.nl/userfiles/documenten/Curling-Spelregels-(recreatief)-(pdf).pdf

Milieuvriendelijk en voor elk seizoen

Onze curlingbanen zijn uiterst milieuvriendelijk ten opzichte van traditionele ijsbanen. De kunststof schaatsvloeren zijn namelijk herbruikbaar én verbruiken geen stroom of gas wanneer deze opgezet moeten worden. Curling kan hierdoor zelfs in de zomer gespeeld worden! Bezoekers en schaatsers zullen daarnaast geen natte broek krijgen wanneer zij in contact komen met de schaatsplaten. 

Uitbreiden met schaatsbaan

U kunt de curlingbaan ook huren in combinatie met een volledige schaatsbaan. Bij het plaatsen van een mobiele kunststof schaatsbaan leveren wij ook;

  • Veilige houten of aluminium boarden om de schaatsruimte af te zetten
  • Schaatsen in diverse maten inclusief uitgiftepunt middels tent/kraam/blokhut
  • Picknickbanken
  • Afzethekken
  • Crew voor op- en afbouw van de schaatsbaan

Indien de schaatsbaan en curlingbaan voor meerdere dagen gehuurd wordt, kunnen wij ook een schaatsenslijpmachine, dweilmachine en onderhoudsmiddelen leveren.

Schaatsbaan huren

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u een curlingbaan huren, eventueel gecombineerd met een schaatsbaan? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!
Neemt u contact met ons op via tel. 0593 – 52 42 41.

U kunt ook een offerte aanvragen door onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.