Velden zijn niet correct ingevuld
Geschiedenis Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Geschiedenis

De Geschiedenis van Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Wat begon met uitleen van sport- en spelmateriaal, als onderdeel van de Drentse Sport Federatie (DSF), is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot het grootste verhuurbedrijf voor Evenementen in Noord-Nederland: Evenementenverhuur Spelotheek Beilen.

In april 2014 was het exact 20 jaar geleden dat Marinus en Aaltje van Halen de stap maakten om het verhuurbedrijf zelfstandig voort te zetten. In 2010 besloten Marinus en Aaltje de zaak over te geven aan dochter Sylvia Gils- van Halen en zoon Jos van Halen met hun respectievelijke partners Ronald Gils en Manou Pauw. Inmiddels heeft het bedrijf meerdere vestigingen in het land en werkt het met een team van 12 werknemers.

De afgelopen jaren is het aanbod aanmerkelijk verbreed, mede door een aantal overnames. Het assortiment is uitgegroeid tot meer dan alleen verhuur van Spellen, Springkussens en Attracties. We verzorgen Bedrijfsfeesten, Open Dagen, Workshops, Entertainment, Ballondecoraties en Themafeesten. Waren we eerst gericht op Drenthe, Groningen en Friesland, daar gaan we nu het hele land door. Op dit moment hebben we meer dan 100 opblaasbare objecten, tientallen attracties en bijna 1000 spelen. Door de groei is er in Beilen in het voorjaar van 2014 een nieuwe opslag bijgebouwd.

Organisatorisch staat Evenementenverhuur Spelotheek Beilen als een huis, waardoor er constante kwaliteit geleverd kan worden. Dat is de kracht van ons is het feit dat we een hecht familiebedrijf zijn en het directe contact met de klant. We willen de kwaliteit van onze producten garanderen. Maximaal om de drie jaar worden de attracties vervangen. Alle producten zijn gekeurd op veiligheid en reparaties worden nauwkeurig bijgehouden in logboeken. Daarin onderscheidden wij ons met vele andere verhuurders; "veiligheid, betrokkenheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel".