Velden zijn niet correct ingevuld
Vestiging Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Over ons

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen is hét startpunt voor uw Evenement, Bedrijfsfeest, Open Dag, Feestdag of Feestavond!

U kunt bij ons terecht voor het huren van Attracties, Entertainment, Spelkussens, Springkussens, Luchtkussens, Oudhollandse Spellen, Zeskampspelen, Kinderspellen en een ruim assortiment Themaproducten. Daarnaast kunnen wij de organisatie van uw Bedrijfsfeest, Open Dag, Zeskamp en/of Feestavond voor u verzorgen. Wij hebben een groot aanbod in Themafeesten, Decoratie en Attractieverhuur. Dit verzorgen wij vanuit onze hoofdvestiging in Beilen reeds sinds 1994 voor klanten uit Noord en Oost Nederland.

Een familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen is een echt Familiebedrijf en vele klanten schatten dit op waarde. Met grote zorg werken wij mee aan het gezamenlijke doel: "Uw Evenement tot een succes maken". Wij inspireren en adviseren u graag!

Openingstijden Spelotheek Beilen

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend. Doordeweeks van 9.00 - 12.00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak.
Bekijk openingstijden

VitaalBad® Nederland Magnesium badvlokken en badkristallen

VitaalBad® Nederland is tevens een onderdeel van Provent Group. Op de website van VitaalBad Magnesium kunt u online de meest natuurlijke en krachtige magnesium kopen voor in uw voetenbad of ligbad. Magnesium, ook wel het "Magic Mineral" genoemd is helend voor vele lichamelijk en geestelijk klachten. Neem eens een kijkje op www.vitaal-bad.nl en zie wat het voor u kan betekenen!

Klootschietbal.nl - alle klootschietmaterialen voor Klootschieten 

Op onze website Klootschietbal.nl  kunt u alle klootschietmaterialen voor klootschieten online en voordelig bestellen. Wij maken als 1 van de weinige in de wereld de nog zelf handmatig klootschietballen voor de oeroude leuk spel in de natuur. Neem eens een kijkje op deze website: www.klootschietbal.nl 

Onze Partners

Attractieverhuur Spelotheek Beilen is onderdeel van de Provent Group. Wij werken daarnaast samen met verschillende locaties, partners en collega's. 
Lees meer over onze partners