Velden zijn niet correct ingevuld
Dinnershow Magic

Dinnershow Magic

Dinershow Magic

Zoekt u een leuk bedrijfsuitje waar dingen net even iets anders zijn? Wilt u geen “gewone” etentjes met een vaste structuur meer? Dan bent u op zoek naar de Dinershow Magic, waar dingen net anders gaan dan u verwacht!

Magie, illusie gecombineerd met lekker tafelen maakt deze avond verrassend! Onze magisch entertainer zal u op een leuke wijze entertainen. Tussendoor kunt u genieten van de heerlijke gerechten.

De acts die worden gepresenteerd zijn professioneel en zullen u doen verbazen. Deze sympathieke goochelaar zal u versteld laten staan. Er zullen voorwerpen verdwijnen en verschijnen en kijk niet raar op als er bij iemand een horloge van z`n pols verdwijnt. Dit is een echte Mindfuck ervaring die u zich nog lang zal herinneren.

Hoe ziet deze avond er uit?

Bij de deur wordt u op een verrassende wijze welkom geheten door de goochelaar. Hij zal u op magische wijze begroeten.

Als u na een drankje aan tafel plaatsneemt, zal de goochelaar korte acts opvoeren bij u aan tafel. Zo kunt u van heel dichtbij meemaken hoe vingervlug onze goochelaar is. Humor, magie en vingervlugheid zullen u op en top doen genieten. Tussendoor kunt u genieten van de overheerlijke gerechten en een goed glas wijn.

De avond wordt afgesloten met een magisch optreden dat voor de gehele groep wordt gepresenteerd. Hier wordt u meegenomen in de magische wereld van entertainment. Op gepaste wijze worden de trucs met humor verbonden. Verschillende mensen mogen assisteren in deze magische show!

Na het diner zult u met een goed gevoel terugkijken op een leuke avond. Verwonderd en voldaan kunt u terugkijken op een uniek avondje uit!

Arrangement

Deze “Dinershow Magic” is al te boeken vanaf 40 personen. Dit kan op één van onze locaties waar wij de gehele avond voor u verzorgen. Het bovenstaande programma is tot 100 personen mogelijk. Als u met meer dan 100 personen wil boeken dan zal er een programma op maat worden gemaakt.

Tijdsduur: Ongeveer 3 uren
Prijs: Op aanvraag (afhankelijk van locatie en aantal personen)

Contactformulier