Velden zijn niet correct ingevuld
Verhuurinformatie

Attractie verhuur Drenthe,Groningen & Friesland

Feestverhuur Beilen, 35+ jaar Attracieverhuur in Drenthe, Groningen en Friesland!

U kunt bij ons terecht voor het huren van Attracties, Entertainment, Spelkussens, Springkussens, Luchtkussens, Oudhollandse Spellen, Zeskampspelen, Kinderspellen en een ruim assortiment Themaproducten. Daarnaast kunnen wij de organisatie van uw Bedrijfsfeest, Open Dag, Zeskamp en/of Feestavond voor u verzorgen. Wij hebben een groot aanbod in Themafeesten, Decoratie en Attractieverhuur. Dit verzorgen wij vanuit onze hoofdvestiging in Beilen reeds sinds 1994 voor klanten uit Noord en Oost Nederland.

Organiseert u een evenement of feest en wilt u een springkussen, stormbaan of attractie huren? 

Ook toebehoren en hulpmateriaal zoals een stroomhaspel, dranghekken, afzetlint, stoelen en tafels kunt u bij ons huren om uw feest zo compleet mogelijk te maken.

Wilt u dat wij uw bestelling komen brengen bij u op locatie en de gehele organisatie verzorgen? Van op- en afbouw tot spelbegeleiding en zelfs het schminken van de kinderen behoort tot de mogelijkheden. Wij inspireren en adviseren u graag en met grote zorg werken wij mee aan het gezamenlijke doel; uw evenement tot een succes maken!

Huren voor een dag, weekend of langere tijd?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op afspraak is eventueel zelfs zondags afhalen mogelijk! Huurt u een springkussen of stormbaan voor een dag, een heel weekend of zelfs voor langere tijd? Dan kunt u tijdens onze openingstijden uw bestelling bij ons afhalen. Wilt u dat wij het bij u komen brengen en afhalen dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Themafeest organiseren?

Heeft u een speciaal themafeest in gedachten om te organiseren voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Bekijk dan onze al onze themafeesten. Eventueel kunnen wij ook een heel evenement voor u op maat verzorgen. Informeer dan naar de mogelijkheden.

Bekijk themafeesten

Verhuur in Noord Nederland

Wist u dat wij onze spellen en toebehoren verhuren in heel Noord Nederland, zoals in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en zelfs Overijssel? Vanuit onze hoofdvestiging in Beilen kunt al sinds 1994 bij ons enthousiaste team van medewerkers terecht voor het huren van attracties, luchtkussens en evenementenverhuur. Wilt u slechts één product huren? Ook dat is mogelijk.

U kunt eenvoudig uw wensenlijst via de website samenstellen en indienen. Let op! Deze wordt door ons beoordeelt en u ontvangt van ons per email een offerte inclusief onze algemene voorwaarden. Heeft u vragen over een product of de levering hiervan?

Neemt u contact met ons op middels telefoonnummer 0593 - 52 42 41 of

Ga naar Contactpagina