VERHUUR INFORMATIE

Legitimatie verplicht
Bij afname van producten van Evenementenverhuur Spelotheek Beilen is legitimatie verplicht. Wij verlangen bij afname van onze producten een geldig legitimatiebewijs.
Het kan voorkomen dat uw persoonsgegevens worden getoetst bij het
Fraude Aanpak Detailhandelsregister (FAD).

Verhuurprijzen
Gegeven prijzen zijn in Euro's en exclusief 21% of 6% BTW.
Bekijk hier onze actuele Pdf documentPrijslijst als PDF

Korting op verhuurprijzen

  • 2e dag 50% korting op de huurprijs
  • 3e dag 50% korting op de huurprijs
  • 4e en volgende dagen: Speciale Aanbieding!

    Kortingen zijn niet van toepassing op Personeel- en Transportkosten.

Bestelling plaatsen
Alle producten zijn direct via onze website te bestellen. Heeft u vragen of speciale wensen? Neemt u dan contact op via het contactformulier, of bel met één van onze medewerkers via 0593 - 524241. Lees meer over de betaalwijze van uw bestelling

Veiligheid 
Attractieverhuur Spelotheek Beilen is een bedrijf dat zeer klantgericht onderneemt. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, degelijk en vooral veilig. Zo worden onze producten in Nederland gefabriceerd met keuringen van het Liftinstituut Nederland. Hierdoor voldoen onze producten aan de nieuwste veiligheidseisen, daarin onderscheiden wij ons van andere (vaak) goedkopere aanbieders.

Gebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object
Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel en proberen ongelukken tot het minimum te beperken, daarvoor is voor u als huurder ook een belangrijke rol weggelegd. Hier treft u onze Pdf documentGebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object, zodat u deze alvast kan doornemen wanneer u een Opblaasbaar Object (Luchtkussen) bij ons afneemt.

Schoonmaakkosten
Wanneer u een bestelling plaatst bij Attractieverhuur Spelotheek Beilen verwacht u goedwerkende en nette producten. Op onze beurt verlangen wij dat er netjes met onze producten wordt omgegaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan behouden wij het recht hiervoor een boete of schoonmaakkosten in rekening te brengen. De hoogte hangt af van de aard.

Algemene Voorwaarden
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Attractieverhuur Spelotheek Beilen.