SWINGEND THEMAFEEST  -  IK HOU VAN HOLLAND QUIZ!

Een Hollandse feestavond bekend van TV.

Deze spelavond wordt begeleidt door onze quizmaster/entertainer. Vier teams strijden tegen elkaar door het beantwoorden van Hollandse vragen, muziekfragmenten, spelling en het verjaardagspel. Iedere teamcaptain heeft een drukknop om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk ontbreekt het Rad voor het sensationele "Ik hou van Holland" finalespel niet! Een leuk themafeest, bedrijfsfeest of familiefeest.

studio

Op deze feestavond zullen oer-Hollandse klanken klinken waar u op mee kunt deinen. Welk lied of welke artiest zingt het nummer… onze quizmaster maakt er een feest van!

Tussen de verschillende speelronden wordt er tijd ingepland om te genieten van een lekker drankje, hapje of van een buffet te eten.

Ik hou van Holland - Compleet Verzorgd € 650,- (max. 4 uur)

  • Quizmaster / Entertainer
  • Alle benodigde Spelmaterialen / Muziek
  • Diverse decoratie waaronder Decor 4 x 2,5 meter
  • Geluidsinstallatie (voor de Show)
  • Speldesk met drukknoppen
  • Rad van Fortuin "Ik hou van Holland".

Prijzen zijn exclusief 6% BTW en Reiskosten (op aanvraag)

Voor wie is Themafeest "Ik hou van Holland" geschikt?

Deze feestavond is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen we vormen teams en iedere leeftijdscategorie heeft zijn specialisme. U kunt zelf uw teams samenstellen en vragen inzenden. Deze feestavond / themafeest is geschikt voor:
- Bedrijfsfeest
- Familiefeest
- Vriendenfeest (vrijgezellenfeest)
 
Heeft u ook zin in een oer-gezellige Hollandse feestavond als Ik hou van Holland? Dat kan overal we hebben hiervoor diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij organiseren o.a. bedrijfsfeesten in Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden, Heerenveen, Drachten en Assen. En dat voor betaalbare prijzen.
 

Vraag hier geheel vrijblijvend uw Offerte of Informatie aan:

* = verplicht