CARIBBEAN TROPICAL PARTY

Met onze Caribische spellen en tropische decoratie tovert u uw locatie om in sfeervol een palmenstrand met diverse activiteiten in dit leuke thema!

Speciaal voor uw bedrijfsfeest, verenigingsfeest of gewoon voor die gezellige feestavond met uw familie, vrienden of collega’s bieden wij een leuk en betaalbaar pakket. In dit basispakket treft u leuke spellen en de nodige decoratie om goed in de tropische sferen te komen.

Het basispakket bestaat uit 6 leuke tropische spelactiviteiten als Limbo Dansen, Wild Schieten en Papegaaien Vangen. Inclusief het decoratiepakket met sfeerverlichting, palmbomen, visnetten en meer.

Het basispakket is op een basis van zelf afhalen. Maar wij kunnen het natuurlijk ook op uw locatie bezorgen desgewenst op- en afbouwen en begeleiden met ons enthousiaste personeel. Voor grotere groepen is het mogelijk om het basispakket uit te breiden met spectaculaire spellen als een Rodeo Surfplank, cursus Salsa Dansen of een DJ met licht en geluid. Tevens kunnen wij voor u de locatie, hapjes en drankjes verzorgen.

tropical party

Basispakket - Caribbean Tropical Party € 350,-

Spellen:

Limbo Dansen
Kokosnoot gooien
Bibberspiraal Oceaan
Wild schieten (Buks Schieten)
Papegaaien Vangen
Zuignapjes Schieten

Decoratie:

Decorwand Palmenstrand (2x6m)
3 Palmbomen
10 Bloemenkransen
2 Visnetten
Tropische (sfeer)verlichting
2 Rieten matten (3x2m)

* = verplicht