HET TEAM

Maak kennis met het enthousiaste team van Evenementenverhuur Spelotheek Beilen.


Jos van Halen

Jos van Halen

U kunt mij treffen op diverse gebieden binnen ons familiebedrijf.

Ik ben werkzaam op afdeling Reserveringen, voor boekingen en uitwerking van Offerte-aanvragen. Daarnaast verzorg ik de Marketing en Commerciële activiteiten binnen ons bedrijf. Tevens draai ik veel mee in het uitvoeringsproces van vele orders.  


Sylvia Gils - van Halen

Sylvia Gils - van Halen  

Na ruim 10 jaren werkzaam te zijn geweest in de Makelaardij ben ik sinds 2011 werkzaam in ons familiebedrijf.

Het afwisselende werk van administratie en evenementen op maat realiseren maakt dit werk erg leuk en uitdagend. Tevens ben ik specialist in ballondecoraties en het decoreren van locaties.


Ronald Gils

Ronald Gils

Mijn bouwkundige achtergrond komt goed van pas bij het onderhoud van onze materialen die regelmatig in de verhuur gaan. Ook op afdeling Planning ben ik op mijn plek. 

Aangezien wij meerdere vestigingen hebben kunt u mij vaak treffen op de vestiging in Heino. De diversiteit aan werkzaamheden en het omzetten van een aanvraag tot een succesvolle opdracht maakt van dit werk een leuke job! 


Manou Pauw 

Manou Pauw

Organiseren zit in mijn bloed! Ik vind het erg leuk om elke keer weer een ander en passend concept te bedenken voor onze opdrachtgevers. Voorheen was ik werkzaam in de horeca hierdoor heb ik ervaring op verschillende vlakken.

Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en de vrijdag op ons hoofdkantoor in Beilen. Hier houd ik mij ondermeer bezig met boekingen en de administratie. Ook het maken van de ballondecoraties behoort tot mijn takenpakket.