Familie uitje organiseren

Wilt u een bruisende familiedag organiseren waar de familie nog jaren lang over napraat? Bent u op zoek naar originele ideeën voor uw familie uitje? Wij helpen u met het organiseren van een onvergetelijk familiefeest.

Groepsactiviteiten voor jong en oud

Hoe groter de familie waarvoor het feest georganiseerd wordt, hoe groter het leeftijdsverschil doorgaans is. Een themafeest is dan de perfecte oplossing. Zo kunnen verschillende activiteiten gecombineerd worden die zowel samen als voor de kleintjes, tieners of volwassenen leuk zijn om te doen. Zo blijkt dat de teams van De Jongens Tegen de Meisjes met de meest uiteenlopende leeftijden de meeste kans maken!

Familiefeest ideeën

Verschillende themafeesten zijn aanraders voor familiefeesten. Het aanbiedingspakket het Caribbean feest bevat spelletjes voor jong en oud, net als het themafeest Country & Western. Ook de magische bingo met een echte tafelgoochelaar is betoverend, van kleine kinderen tot aan de ouderen. Het themafeest Ik Hou Van Holland is ook geschikt voor alle leeftijden.

Familie uitje activiteiten

Verschillende activiteiten zijn erg populair bij familie uitjes. Jonge kinderen kunnen zich uren vermaken met een springkussen en tieners/volwassenen zijn dol op stormbanen. Een volledige zeskamp is ook een leuk idee met een grote familie. De rodeo stier weet het competitieve karakter bij iedereen naar boven te halen en is in te stellen op diverse snelheden zodat het ook veilig en leuk is voor kleine kinderen. Onze entertainers zorgen ten slotte voor geweldig vermaak, zoals onze schminkdames, volledig verzorgde knutselhoek of goochelshow.

Familiedag op maat

Besteed u het bedenken en organiseren van uw familiedag liever uit? Ook dat is geen probleem. Wij nemen met u door hoe groot uw familie is, wat de wensen zijn en maken een aanbod op maat. Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op.

Aantrekkelijke prijzen voor uw familie-uitje

We hebben al springkussens in ons assortiment voor slechts €45,- en een Caribbean themafeest actiepakket vanaf €495,-. U kunt het familie-uitje dus zo goedkoop houden als u zelf wilt.

Locatie naar keuze

Heeft u al een locatie in gedachten voor uw familie uitje? Geen probleem! De familiefeesten van Spelotheek kunnen plaatsvinden op de locatie van uw keuze. Dit kan bijvoorbeeld in uw tuin of grote schuur zijn of op één van onze locaties. Wij hebben geschikte locaties in de provincies Drenthe, Overijssel, GelderlandGroningen en Friesland. Wij organiseren veel familiefeesten op onze feestlocaties in Zwolle, Heino, Deventer, Rijssen, Luttenberg, Kampen, Hardenberg, Hasselt, Steenwijk, Dedemsvaart, Dalfsen, Assen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Zuidwolde, Winschoten, Emmen, Eelde, Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Drachten.

Over Spelotheek Evenementenverhuur

Spelotheek Evenementenverhuur is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Wij werken als hecht team samen om uw feest tot een bruisend succes te maken. Bedrijfsfeesten, sportdagen, springkussenverhuur, festivals, open dagen en speeldagen: wij doen het allemaal. We werken onder andere in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Groningen en Friesland. 

Offerte of meer info voor uw familie uitje?

Wilt u meer weten voor uw familiefeest, een offerte aanvragen of alvast een datum vastleggen? Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder in.

* = verplicht
Vraag nu eenvoudig ons themafeest aan!
Vraag ons themafeest aan
Nu aanvragen