Bedrijfsuitje organiseren

Het bedrijfsuitje is een goede gelegenheid om met collega’s een leuke dag of avond te beleven. Spelotheek helpt u met het organiseren van een origineel bedrijfsuitje waar uw collega’s nog lang over zullen napraten. Met het oog op teambuilding én plezier zijn de themafeesten van Spelotheek keer op keer een succes.

Themafeest ideeën

Originele ideeën voor een personeelsuitje zijn bijvoorbeeld:

Teambuilding activiteiten

Een hecht team is de grootste aanwinst van uw bedrijf. Als alle collega’s samenwerken, kunnen klanten beter geholpen worden, werkt het personeel efficiënt en spat het plezier in het werk er vanaf. De bedrijfsuitjes van Spelotheek bevatten teambuilding activiteiten om de strijdlust aan te wakkeren, de interactie aan te gaan, de samenwerking te stimuleren en een leuke avond of dag met elkaar te hebben.

Bedrijfsuitje op locatie naar keuze

Groot voordeel van de bedrijfsuitjes van Spelotheek is dat het op de locatie van uw keuze kan plaatsvinden. Zowel op uw kantoor, op één van onze locaties of een andere locatie van uw keuze. Wij kunnen dus overal een casino optuigen, Ik Hou Van Holland organiseren of De Jongens Tegen De Meisjes laten strijden. Spelotheek beschikt over diverse geschikte locaties voor uw bedrijfsuitje, themafeest of afdelingsuitje in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Groningen en Friesland. Wij organiseren veel bedrijfsfeesten op onze feestlocaties in Zwolle, Heino, Deventer, Rijssen, Luttenberg, Kampen, Hardenberg, Hasselt, Steenwijk, Dedemsvaart, Dalfsen, Assen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Zuidwolde, Winschoten, Emmen, Eelde, Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Drachten.

Aantrekkelijke prijzen voor uw personeelsuitje

U heeft al een Caribbean actiepakket vanaf €495,- en zelfs een volledig verzorgd themafeest vanaf €650,- (Ik Hou Van Holland, De Hitquiz Muziekshow of De Jongens Tegen De Meisjes). Alle groepsuitjes zijn uit te breiden met attracties, stormbanen, DJ en nog heel veel meer. Vertel ons uw wensen!

Over Spelotheek Evenementenverhuur

Spelotheek Evenementenverhuur te Beilen is al meer dan 20 jaar actief in het verzorgen én leveren van producten voor familie uitjes, themafeesten, sportdagen, springkussenverhuur en attractieverhuur. Wij hebben een volledig assortiment en kunnen elk evenement tot een bruisend succes maken. Wij zijn een familiebedrijf en werken met grote zorg samen om onvergetelijke dagen te organiseren voor onze klanten.

Meer weten voor uw bedrijfsuitje?

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u een datum vastleggen voor uw themafeest? Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder in.

* = verplicht
Vraag nu eenvoudig ons themafeest aan!
Vraag ons themafeest aan
Nu aanvragen