Springkussen Olifant Multi-Fun 5x5x4m inclusief

Spelotheek Springkussen Olifant Multi-Fun 5x5x4m
Heeft u vragen over dit product? Wij helpen u graag!
Neem contact met ons op
Neem contact op

Springkussen Olifant Mult-Fun

Een Springkussen met ultieme speelbeleving!
Het multiplay luchtkussen Olifant is een erg uitgebreid springkussen, met vele speelobjecten op het springvlak waar kinderen op, over of omheen kunnen springen en spelen. En de glijbaan maakt het helemaal af! Het springkussen is geschikt voor zowel kleine als grote kinderen en kan door zijn afmetingen gemakkelijk en snel op vele plekken worden neergezet.

Aantrekkelijk luchtkussen huren in thema Safari / Olifant
Luchtkussen Olifant is een erg gewild en speelrijk springkussen binnen onze modellen. Het springkussen is vormgegeven in opvallende kleuren en een populair olifant/safari thema. Geschikt springkussen om te huren voor een straatfeest, open dag, kinderfeest of bedrijfsfeest. 

Begeleiding en toezicht bij een luchtkussen
Wanneer u een springkussen of spelkussen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Veiligheid, kwaliteit en prijzen van springkussens
Onze luchtkussens en spelkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken niet met goedkope ongekeurde kussens, maar met kwaliteitsproducten van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Daarnaast onderscheiden wij ons van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd te koste van kwaliteit en dus veiligheid! 

Springkussens huren in Drenthe, Groningen en Friesland
Voor het huren van een springkussen in de regio van Assen, Hoogeveen, Emmen, Coevorden, Meppel, Groningen en Drachten moet u bij Attractieverhuur Spelotheek Beilen zijn. De meeste, mooiste en netste luchtkussens! 

Productgegevens

Prijstijd eenheid Per dag
Lengte 500 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 350 cm
Totaalgewicht 120 kg
Voltage 220 V
Vervoer Bus of aanhanger
Overdekt Nee