Piratenboot Multi-play 5x5x4,5m inclusief

Spelotheek Piratenboot Multi-play 5x5x4,5m
Heeft u vragen over dit product? Wij helpen u graag!
Neem contact met ons op
Neem contact op

Springkussen Piratenboot Multi-Fun

Multiplay piratenboot springkussen met obstakels en glijbaan
Het luchtkussen Piratenboot is één van onze nieuwe, grote multiplay springkussens. In het springkussen zijn diverse obstakels geplaatst voor héél veel en urenlang speelplezier. Daarnaast kunnen de kinderen van de glijbaan glijden en uiteraard is er genoeg ruimte over om lekker te springen. 

Springkussen huren voor stoere jongens en meisjes
Durf jij dit stoere schip binnen te stappen en je uitleven als een echte piraat? Je kunt in deze piratenboot springen en er vanaf glijden. Jij en je vrienden hebben een hele dag plezier. 

Begeleiding en toezicht bij een luchtkussen
Wanneer u een springkussen of spelkussen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Veiligheid, kwaliteit en prijzen van springkussens
Onze luchtkussens en spelkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken niet met goedkope ongekeurde kussens, maar met kwaliteitsproducten van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Daarnaast onderscheiden wij ons van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd te koste van kwaliteit en dus veiligheid! 

Gecertificeerde en veilige springkussens huren
Gemeenten en overheidsinstanties worden steeds strenger en terecht.Wij onderscheiden ons ten opzichte van (goedkopere) aanbieders met onze kwaliteitsproducten. Onze producten voldoen aan de strengste keurings- en dus veiligheidseisen van Europa. Kijkt u dus niet enkel naar prijs en ga voor kwaliteit én bovenal veiligheid!
 

Productgegevens

Prijstijd eenheid per dag
Lengte 500 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 450 cm
Totaalgewicht 100 kg
Voltage 220 V
Vervoer Bus of Aanhanger
Overdekt Nee